Groepssupervisie of intervisie

Wat weerspiegelt de natuur? 

Groepssupervisie voor professionals in de zorg en (wandel)coaches

Je bent lekker aan het werk, je coachees of cliënten zijn tevreden, maar je merkt dat je zelf behoefte hebt aan reflectie op jouw rol als coach of zorgprofessional.
Wil je onderzoeken hoe je verder kunt in een traject dat stagneert? Heb je vragen met betrekking toe je eigen functioneren ? Wil je samen met collega’s en onder begeleiding van een supervisor leren en reflecteren?
En wil je dat buiten doen, gebruik makend van de natuur?

Stel je eigen supervisie groep samen (maximaal 3 personen) en onderzoek met mij de mogelijkheden voor een groepssupervisietraject buiten.
Dit kan in de vorm van een traject van 8 wandelingen, waarbij je PE (Permanente Educatie) punten kunt krijgen voor je registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ.
Ook kunnen we samen kiezen voor een korter traject gericht op de specifieke vragen die je hebt.

Tijdens de wandelingen wordt gewerkt aan de hand van door de supervisanten ingebrachte casuïstiek en vraagstukken. Door gebruik te maken van de natuur en oefeningen in de natuur kunnen andere, nieuwe inzichten ontstaan.

Intervisie

Heb je een intervisiegroep en wil je ook wel eens op een andere manier met elkaar in gesprek?
Je kunt één of meerdere keren met mij naar buiten om samen te reflecteren op door jullie zelf ingebrachte vraagstukken. Wandelend en gebruik makend van natuur en mindfulness oefeningen.
Misschien wil je ook eens stil staan bij het functioneren van jullie intervisie groep?
Na een programma op maat kun je de bijeenkomst op een gezellige manier af sluiten door iets te drinken of eten bij de Bommeer in de Broekpolder.

Mail me voor meer informatie.