Wandelcoaching

Gedachten die ons tijdens het wandelen invallen zijn waardevol 

Bij wandelcoaching ga je letterlijk én figuurlijk op pad met jouw wensen voor verandering.  De combinatie van  natuur,  bewegen en in gesprek zijn,  helpt je om weer nieuwe stappen te zetten op jouw pad. Op een ontspannen en natuurlijke wijze ben je in gesprek, het is daarbij prettig dat je elkaar niet voortdurend hoeft aan te kijken.

Al lopend brengen we in kaart hoe je wilt dat jouw (werk) situatie er in de toekomst uit gaat zien. We focussen op de kleine, haalbare stappen die je kunt zetten om die gewenste situatie te bereiken. Samen bekijken we de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen, talenten en krachten. En we zoeken naar oplossingen die je zelf al in huis hebt, en misschien nog te weinig toepast.

Waarom wandelen?
Een natuurlijke omgeving heeft een positieve invloed op mensen. Natuur is altijd in beweging en maakt ook beweging in ons los. De natuur helpt je om helderder te denken, te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Wandelcoaching door Tineke Franssen

Verschillende studies tonen aan dat bewegen een positieve invloed heeft op onze mentale gezondheid. Wandelend in de natuur neem je afstand van je dagelijkse beslommeringen. Je gedachten ordenen zich makkelijker en als vanzelf valt alles op zijn plek.

Het aantal wandelingen dat we maken hangt af van de vraag die je hebt en de wensen voor verandering.

Wandelcoaching is voor iedereen geschikt. Belangrijk is dat je fysiek in staat bent zo’n anderhalf uur in beweging te zijn in je eigen tempo.
We kunnen ook af en toe stil staan of op een bankje zittend in gesprek zijn. Ook zijn er mogelijkheden om tijdens de bijeenkomst even iets te drinken. Aan het begin van elke wandeling bespreken we kort wat je wensen zijn.

Zorg voor comfortabele wandelschoenen en kleding die aangepast is op de weersomstandigheden!
De wandelingen vinden onder alle weersomstandigheden plaats, alleen bij onweer of code oranje zoeken we een binnen locatie op.

Wandelingen zijn voor eigen risico.

Wandellocaties

De wandelingen vinden plaats in het poldergebied De Broekpolder in Vlaardingen.
De wandelingen starten op de parkeerplaats bij Sportcentrum de Polderpoort, Watersportweg 11, 3138 HD in Vlaardingen

Routebeschrijving Polderpoort:
De wandelingen starten op de parkeerplaats bij Sportcentrum de Polderpoort, Watersportweg 11, 3138 HD in Vlaardingen