Aanbevelingen

 

Feedback van cursisten van de wandelcoachopleiding:

De persoonlijke gesprekken waren echt een waardevolle bijdrage aan mijn ontwikkeling als wandelcoach! Jouw  bijdrage daarin is groots. Door jou heb ik mijn eigen sausje er van kunnen maken, maar vooral ook veel geëxperimenteerd.  Je nodigde me hier veelal in uit.  Je hebt veel ervaring als coach en supervisie, dat weet je ontzettend goed over te brengen zoals bij de wondervraagles. 

Vakvrouw, empathisch, constructief in feedback, mooie coachvragen tijdens supervisie en een warm mens. Ik heb de gesprekken altijd als zeer prettig ervaren.

Fijn om van Tineke feed back te krijgen. To the point en echt op leren en ontwikkelen gericht. Klasse!

Tineke, de gesprekken waren ontzettend prettig en hebben me naast inzicht in mijn rol/functie als wandelcoach ook inzicht gegeven in mijn eigen handelen. Dankjewel daarvoor.

Een zeer ervaren en goede supervisor. Rustig, snel kunnen schakelen en zichzelf ook in kwetsbaarheid kunnen laten zien. Tevens met een vrolijke lach! Waarderend en complimenteus. Altijd antwoorden gevonden op knelpunten. Fijne tips gekregen/handvatten om mee verder te kunnen. Grote dank.

Dank je wel Tineke voor je positieve en vakkundige feedback. Ook al was het niet altijd helemaal goed, je weet het altijd op een opbouwende manier terug te koppelen.

In de supervisie heb ik veel gehad aan Tinekes vragen, die mij uitdaagden en soms ook richting gaven in mijn vervolg. Leerzaam!

Tineke komt zeer deskundig over. De schriftelijke en telefonische feedback was helder opbouwend en helpend.

Tineke heb ik ervaren als een prettige, niet op de voorgrond staande, inspirerende coach/trainer. Open, veilig en stelt goede vragen die je waarderen en aan het denken zetten. Een feedback gesprek heb ik steeds als voedend ervaren, ik keek er naar uit. Dank je wel Tineke.

Individuele trajecten:

Vandaag mijn ‘ontdek je talent’ programma afgesloten. Heerlijke wandelingen gehad, waarin Tineke me elke keer weer met scherpe vragen dichtbij mezelf bracht. Heel persoonlijk, met heel veel respect voor de totale mens, weet ze heel   dichtbij te komen. En begeleidt ze je zoektocht naar jezelf. Het heeft mij een beter zicht op mijn eigen kwaliteiten     opgeleverd en ook handvaten om verder te gaan ontdekken en mezelf verder te ontwikkelen.                                   Brenda S

Mijn doel in het loopbaancoachingstraject met Tineke was een nieuwe richting kiezen in mijn carrière. En die keuze heb ik dankzij Tineke met heel mijn ziel en zaligheid kunnen maken. De wandelingen met Tineke in de Broekpolder waren heel fijn en hebben me veel inzichten geven over wie ik ben en wat ik goed kan. Vol overtuiging kan ik nu een nieuw avontuur tegemoet als Pilatesdocent!
Tessa B.

Ik heb samen met Tineke het wandelcoach programma ‘ontdek je talent’ doorlopen.
Tineke geeft heldere feedback en verstaat de kunst van het doorvragen. Zij heeft mij op weg geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn toekomstige loopbaan wensen en persoonlijke verlangens.
Zij is in staat met een brede blik naar je mogelijkheden te kijken. Ik vind haar sensitief, doortastend, concreet en belangstellend. Zij laat je je eigen pad volgen…
Luuk S.

Ik kan Tineke van harte aanbevelen als coach! Na een viertal wandelsessies heb ik meer inzicht gekregen in een aantal zaken die ik wilde onderzoeken en stappen kunnen maken. De begeleiding heeft zeker wat opgeleverd en de wandelingen in de vrije natuur maken de gesprekken heel ongedwongen. Een aanrader.
Annemiek de G.

Tineke heeft mij enorm goed geholpen bij het vinden van mijn talenten en mijn sterke punten. Op basis van relevante oefeningen en literatuur hebben we een aantal wandelingen gemaakt. Tijdens deze wandelingen hebben we achterhaald wat voor mij belangrijk is in mijn werk.
Het wandelend coachen heeft voor mij goed gewerkt. Wandelen brengt ontspanning en een open sfeer met zich mee, op die manier kom je gemakkelijker tot inzichten en ideeen.
Als persoon is Tineke een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is een ervaren coach en ik kan haar zeker aanraden.
Egbert S.

Tineke Franssen is een goede coach die op een prettige manier zowel het wandelen in de natuur, het gesprek tijdens de wandelingen, alsook opdrachten tussendoor inzet.
Cindy W.

As my personal coach, Tineke has been of great value in helping me to make the right decisions regarding my working career and my life-work balance.
Apart from being a good listener, she gives very valuable and realistic feedback. This has given me the confidence to startup my own company.
Martijn L.

Tineke has been a great coach. She has been contributing positively and persistantly in me, finding my and acknowledging my talents. The structured programm she offered me has been of great support.
Jeroen van W.

In de werkwijze van Tineke staat zorgvuldigheid en kwaliteitsbewaking hoog in het vaandel. Zij werkt oplossingsgericht, resultaatgericht, en is duidelijk in haar communicatie. Weet balans aan te brengen in organisatie doelen en persoonlijke doelen.
Josje B.

Ontvangen mails

“Hier is veel gebeurd! Ik kan je vertellen dat ik net mijn nieuwe contract heb getekend met meer uren én als locatie manager! Ik wil je nogmaals bedanken voor het mooie traject waar ik zo veel aan heb gehad. Ik heb er nog dagelijks profijt van en heb mijzelf écht verder ontwikkeld naar een sterker persoon binnen mijn werk”.        Shirley D. 

“Ik wil jou hartelijk danken voor alle hulp. Ik heb heel erg veel gehad aan de mindfulness oefeningen, de gesprekken in de buitenlucht en de vergelijkingen van mijn eigen situatie/gevoel met de natuur. Dat de begeleiding in de buitenlucht heeft plaatsgevonden was voor mij in elk geval een meerwaarde”. Melissa Z.

Met Nynke wandelde ik in het begin van 2017. We sloten het traject af in juni en daarna ontving ik een mooie mail in oktober.

“Het is alweer een tijdje geleden dat we de laatste wandeling hebben gemaakt.
Hier is veel veranderd ondertussen en ik dacht laat ik je eens een update sturen.

Ik type deze mail vanuit ons nieuwe huis in Bolsward. Sinds kort zijn we officiële inwoners van Friesland. A. kon per 1 september beginnen met zijn nieuwe baan in Harlingen. Ik was in Vlaardingen met de kinderen, werk en alle verhuisdozen. Een hele drukke, maar mooie periode. Het is goed gegaan, alle ballen in de lucht kunnen houden en uiteindelijk een voorspoedige verhuizing gehad. Geeft veel zelfvertrouwen.

Ik heb mijn baan opgezegd. Bovendien wilde ik even “pauze” om er in deze eerste weken volledig te kunnen zijn voor de kinderen. Hoewel het prima gaat, ben ik erg blij met de rust die het me geeft.
Spannend en onzeker, maar ik heb er wel vertrouwen in dat ik weer wat vind. Ben rustig aan het kijken, tot nu toe één leuke, serieuze vacature gezien.  Weet wel dat onze gesprekken er toe hebben bijgedragen dat ik deze gok durf te nemen. Ik heb meer inzicht en vooral vertrouwen in mezelf gekregen. Heel erg blij mee.”

En een tweede mail in mei 2018.

“Ik kan inmiddels vertellen dat de stokroosjes aan het groeien zijn in de Bolswarder grond. Wat ik ook kan vertellen is dat ik sinds een paar weken weer aan het werk ben.  Dagen zoals die van vandaag op mijn werk komen echt eng dicht in de buurt van hetgeen ik heb geschreven bij ” er gebeurd een wonder” meer dan een jaar geleden’.”

Met Martin startte ik een traject in 2015. Hij was van plan zijn zaak te verkopen en wilde onderzoeken wat hij daarna kon gaan doen. Later ontving ik een mail van hem.

“Het is nu 1 jaar geleden, dat ik mijn zaak heb verkocht. Lekker op vakantie geweest, hoofd leeg maken en geen verplichtingen aangegaan.

In mei een aantal keren als assessor examens op een ROC afgenomen. Heel leuk om te doen.
Voor de zomervakantie contact opgenomen met opleidingen, om te vragen wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Bij dit gesprek had ik heel veel aan de conclusies van ons traject.
Ik mag nu als invalkracht werken op een Vakschool. Mijn ‘droomdag’ is zonder het te beseffen uitgekomen.”

En Tim, die ik een aantal maanden na het traject nog sprak:

“Ik ben wél het gesprek aangegaan en mag in het nieuwe jaar gaan toe werken naar een promotie als senior/relatiemanager. Dus dat is erg goed nieuws!”