Wandelsupervisie voor (wandel)coaches

Al wandelend ontvouwt het pad zich voor je.

Ben je lekker aan het coachen of wandelcoachen? Zijn je klanten tevreden over je begeleiding en heb jij zelf behoefte aan reflectie op jouw rol als coach? Zijn er coachees die je misschien niet in beweging ziet komen ? Voel jij je niet zeker over het verloop van een traject, ervaar je een impasse? Merk je dat er coachees zijn die jou een ongemakkelijk gevoel geven?

Wil je zelf reflecteren op jouw rol als (wandel) coach, feedback krijgen op jouw handelen als (wandel) coach, de keuzes die jij maakt en de grenzen die je stelt? Wil je onderzoeken hoe jij zelf als wandelcoach op weg bent en hoe jouw pad zich ontvouwt ?

Wandelend wandelsupervisie bij wandelcoaches door Tineke FranssenNeem dan contact met mij op om stil te staan bij de supervisievragen die je hebt. Wandelend gaan we op pad met jouw eigen vraagstukken, gebruik makend van eigen casuïstiek en actuele situaties.
Lerend en reflecterend, groeiend in je rol als (wandel)coach.

Het aantal bijeenkomsten kan in overleg worden afgesproken.

Ik ben als supervisor geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).
Een supervisietraject van 8 wandelingen van 1½ uur kan PE (Persoonlijke Educatie) punten opleveren voor je registratie als coach.

Mail me voor meer informatie.